Läs vår reseskildring från resan i mars 2016

Tisdag 22 mars 2016
Kl. 05:30,
Stockholm har knappt vaknat. Vi sammanstrålar på Bromma. Vi kommer nästan alla samtidigt. Helena, Birgitta Karin och jag. Ut ur våra taxibilar kånkar vi alla de väskor som ska med på resan. Inne i terminalen packar vi om, väger noggrant och ser till ingen väska väger över tillåtna 23 kg.
En stund senare är vårt bagage på över 260 kg incheckat. Natten har varit kall och vårt plan måste avisas. Vi blir försenade men räknar snabbt ut att vi kommer hinna med anslutningsflyget från Bryssel utan problem. Efter månader av väntan är vi nu äntligen på väg!
Ca 9:00
Piloten ber om att få allas omedelbara uppmärksamhet. ”Säkerhetsläget i Bryssel gör att jag fått order om att ändra kurs och landa i Antwerpen”

 

Så här börjar berättelsen om vår resa till Sierra Leone 2016, läs hela berättelsen här

IMG_4229

Posted in Nyheter.