Lyckad julmarknad!

10687426_756793274404182_1101523058059263665_o

Årets julmarknad slog alla rekord, både i form av antal besökare och av intäkter!

Stort tack till alla er som stöttat i form av inlämnade gåvor som vi kunde sälja samt till er som kom förbi för att handla. Pengarna vi fick in kommer nu möjliggöra många viktiga insatser i Portee med omnejd.

Dagen efter julmarknaden fick vi ett telefonsamtal från Portee. Det var Sheriff, bror till Mr Mansaray, som ringde för att berätta att hans fru nedkommit med ett litet gossebarn. Familjen som lever under karantän och som hållits isolerade under dryga två veckor, lyckades inte få kontakt med den ambulans som var planerad att hämta dem när värkarna satte in. Förlossningen fick därför ske i hemmet. Allt uppges ha gått bra både mamma Ramanatu och den lille uppges må väl.

Posted in Nyheter.