They did it – again!

I Sierra Leone är det ingen självklarhet att få flytta upp en klass när läsåret är till ända. Extra tufft är det när man går i årskurs 6 och ska bedömas huruvida man är mogen för att ta steget till nästa skolnivå, JSS1.
Eleverna i klass 6 vid Lotta Elf Primary School har det senaste skolåret arbetat hårt för att nå målen, med extra lektioner på kvällar och regelbunden lördagsskola.
I juli prövades eleverna med nationella prov i samtliga ämnen och nu har listorna från landets skolmyndighet just anlänt.
Med stor glädje konstaterar vi att ALLA våra elever fått ihop tillräckligt med poäng för att få studera vidare i klass 7. I ett område som Portee, med de livsvillkor som står till buds för barnen, är detta verkligen en bedrift.
Åh, så stolta vi är över våra duktiga elever och våra fantastiska lärare!

Posted in Nyheter.