En lång och krokig väg till Sierra Leone.

På onsdagsmorgonen stängdes även flygplatsen i Antwerpen. Vi ombads med buss resa till Frankfurt men i sista stund ändrades planerna och vi blev istället omdirigerade mot Paris. IMG_4229

Väl framme fick vi besked att vår resa mot Sierra Leone kan fortsätta i morgon(torsdag) med ankomst  fredag  morgon. Det blir alltså endast några få dagar på plats men vi ska tillsammans med våra vänner göra det bästa av situationen.

Med oss på denna resa genom Europa har vi medpassagerare från hela världen. Stämningen har, trots det som hänt, varit fantastisk.  Alla hjälpts åt, burit packning åt varandra,  tröstat oroliga, stöttat barnfamiljer osv. Om terroristerna ville skapa splittring så blev effekten här den motsatta med en underbar känsla av samstämmighet och respekt mellan oss människor.

Posted in Nyheter.